Skip to main content

Pogoji uporabe

Predstavitev

To spletno stran je v sodelovanju s Kmetijo Trček Hrastovlje za vas pripravilo podjetje Infotronika, ki je tudi skrbnik strani. Podatki in gradivo, zbrano na tej spletni strani je bilo pripravljeno natančno in skrbno. Kljub temu obstaja možnost, da je pri vnosu vsebin ali na spletnem mestu prišlo do napak, za kar se obiskovalcem spletne strani opravičujemo. Če ste opazili napako vas prosimo, da nas na to opozorite na naš elektronski naslov ali preko elektronskega obrazca.

Vsebina

Vse vsebine, ki se nahajajo na spletni strani so informativnega značaja in so namenjene predvsem informiranju. Skrbnik spletne strani se obvezuje, da bo storil vse, kar je v njegovi moči, da bodo podatki na spletni strani  resnični, zanesljivi in kakovostni. S tem pa ne odgovarja za morebitne tipkarske napake in za zamude ter pomanjkljivosti pri vnašanju ažurnih podatkov. Skrbnik si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spremeni specifikacije in razpoložljivost izdelkov ter soritev.

Osebni podatki

Skrbnik in lastnik spetnega mesta sta dolžna zaščititi varnost vaših osebnih podatkov. Še posebej, ko gre za preglednost in varstvo vaših pravic. Vsi podatki in informacije, ki bodo shranjene v bazi Kmetijo Trček Hrastovlje se bodo šteli kot zaupni.

Izjava o zaščiti podatkov

Podatkov pridobljenih preko te spletne strani ali pomožnih servisov, posebej takih, ki bi omogočili vašo identifikacijo, ne bomo razkrili tretjim osebam. Soglašate in se strinjate, da so vaši podatki in informacije, ki ste jih podali namenjeni bazi Kmetijo Trček Hrastovlje.

Pogoji te spletne strani

Ta stran je bila razvita izključno za potrebe obveščanja o storitvah Kmetije Trček. Z dostopanjem in brskanjem na spletni strani pomeni, da se strinjate s splošnimi pogoji, ki so nad vsemi drugimi dogovori s Kmetijo Trček.

Vse informacije, ki so na voljo na spletnih straneh, so zgolj informativnega značaja.

Avtorske pravice in uporaba gradiv na tej spletni strani

Vse pravice gradiva na tej spletni strani so pridržane. Gradivo in podatke ali dele razpoložljivih informacij na tej spletni strani, se ne sme uporabljati v komercialne namene ali posredovali tretjim osebam brez predhodnega pisnega dovoljenja. Uporaba v nekomercialne namene je dovoljena pod pogojem, da je naveden vir in/ali povezava do naše spletne strani.

Povezave do drugih spletnih strani

Na spletni strani lahko uporabljamo povezave do drugih spletnih strani, ki pa niso pod našim nadzorom. Ne odgovarjamo in ne prevzemamo odgovornosti za informacije ali gradiva, ki so na voljo na spletnih straneh tretjih oseb. Svetujemo vam, da skrbno preberete pogoje uporabe in izjave o zasebnosti na vseh spletnih straneh tretjih oseb preden uporabite takšne spletne strani, na njih objavite oziroma prek njih posredujete svoje osebne ali druge podatke.